Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Juridisk veiledning

åre advokater har spesiell kompetanse på whiplashsaker. I tilegg til skader og traumer.
Mange personskadesaker er så kompliserte både, medisinsk og juridisk at det vil være helt nødvendig med hjelp fra advokat.

Etter en whiplashskade påføres mange skadde betydelige utgifter til legebesøk, behandlinger og medisiner.

Noen påføres også et løpende inntektstap - og ved varig skade i tillegg et omfattende fremtidig inntektstap som skal beregnes og utbetales som ett samlet beløp (nåverdi) for hele tapsperioden - normalt alle år frem til ordinær pensjonsalder. Dette kan innebære store erstatningsbeløp.

Det viser seg dessverre at mange skadde som ikke har hatt hjelp fra advokat med spesiell innsikt i whiplashskader, har gått glipp av erstatnings-utbetalinger de har krav på. Andre har mottatt erstatningsoppgjør som i ettertid viser seg å være altfor dårlig. Det kan da være svært vanskelig senere å ta saken opp igjen med forsikringsselskapet.
Våre advokater har, som nevt tidligere, lang og bred erfaring spesielt med whiplashsaker.

Dette gjelder alle deler en whiplashsak normalt består av:

medisinske forhold, trygdespørsmål, tilgjengelige behandlings-tilbud, økonomiske og juridiske forhold, forsikringer og utmåling av erstatninger.

Forsikringsselskapene krever vanligvis omfattende dokumentasjoner og bevis for skade og tap før utbetaling under forsikringene - normalt etter lang tid - kan finne sted.

Spesielt vil selskapene i whiplashsaker være opptatt av følgende forhold som ofte skaper uenighet og konflikter mellom den skadde og forsikringsselskapet:

Våre advokater vil kunne hjelpe deg med bl.a.:

En gjennomgang av din skadesak vil ikke koste deg noe og i de fleste tilfeller vil den videre juridiske bistand bli dekket av forsikringsselskapet.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn